Det nye krak.dk – de vigtigste opdateringer for virksomheder

Krak har stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at være synlige digitalt. En vigtig del af det arbejde er hele tiden at forsøge at forbedre, hvordan vi præsenterer virksomhederne på vores hjemmeside. For at gøre oplevelsen endnu bedre for dig og din virksomhed, har vi nu lanceret det nye krak.dk. Her vil vi gennemgå de nye og forbedrede funktioner.

Krak hjælper over 1,5 millioner unikke besøgende med at finde det, de leder efter hver uge. Alt fra telefonnummer til nærmeste autoværksted, til frisørsalonen med byens bedste anmeldelser. Faktum er, at krak.dk leverer omkring 800.000 kundekontakter om ugen. Vi er stolte af, at være en platform, der let forbinder private med hinanden og kunder med virksomheder – døgnet rundt, hele året rundt.

Det er gratis at stå på Krak. Udover fordelen ved at være synlig på en platform, der vrimler med kunder, der er “købsklare”, betyder optagelsen på Krak også øget synlighed på de største søgemaskiner, som Google og Bing. Det skyldes, at fx Googles algoritmer synes om virksomheder, der har en struktureret tilstedeværelse på søgesider – som fx Krak.dk, Degulesider.dk, Foursquare eller Google My Business. Det betyder i praksis, at gratis synlighed på Krak.dk også øger din synlighed og placering på Google. Win, win helt enkelt.

Du vil finde følgende nyheder på vores nye side:

  • Forbedret profilside
  • Øget synlighed
  • Anmeldelser
  • Moderne design

Som Krak-kunde er du nu synlig på andre virksomheders profilsider

En nyhed vi lancerer er at du, som Krak-kunde også vil være synlig på andre virksomheders profilsider under sektionen “Lignende virksomheder i nærheden” Det betyder at personer, som søger efter produkter eller ydelser, som du tilbyder, ikke kun vil finde din virksomhed i selve søgereultatet, men også på profilsiderner hos geografisk nærliggende konkurrenter.

“Lignende virksomheder i nærheden” vises dog kun på profilsider for virksomheder, der ikke er Krak-kunder. Hvis du er kunde hos os, vil ingen andre virksomheder blive vist på din profilside.

Vil du vises bedre på Krak? Her kan du læse mere om annoncer på Krak.

Sådan ser sektionen “Lignende virksomheder i nærheden” ud på den nye Krak.dk

Større og mere brugervenlig profilside

Uanset om du er kunde hos os eller blot har din virksomhed opført på vores sider, vil du opleve, at din virksomheds profilside har fået en ordentlig makeover. Den er nu både større og lettere at overskue end tidligere. Designet er mere luftigt, hvilket gør det nemmere for den besøgende at navigere gennem din virksomheds informationer. Skrifttypen er nu større og tydeligere. Det er simpelthen blevet lettere for potentielle kunder, der klikker sig videre til din profilside, at finde lige den præcise information, de leder efter.
Man skal ikke undervurdere effekten af visuelt indhold på en hjemmeside. Faktisk øges sandsynligheden for, at en besøgende interagerer med indholdet på en hjemmeside markant, hvis der er billeder eller andet visuelt indhold. Derfor har vi nu givet billedgalleriet på din profilside en mere fremtrædende placering for at opmuntre til netop interaktion.

Dine virksomhedsoplysninger præsenteres tydeligere og som kunde hos Krak kan du selv opdatere på ‘Mit Krak’. Du kan gennemgå dine nøgleord for øget synlighed på Krak. Er du ikke kunde hos os kan du i stedet foretage ændringer med NemID / MitID på opdater.krak.dk. På den måde kan du let sikre dig, at de korrekte oplysninger, som åbningstider, telefonnummer og besøgsadresse altid vises på din virksomhed.

Profilsiden på det nye Krak.dk.

Anmeldelser er fremhævet

De fleste ved, at online anmeldelser spiller en væsentlig rolle for nutidens forbrugere. Men vidste du, at 97% af alle kunder tjekker anmeldelser på nettet, når de leder efter lokale virksomheder? Anmeldelser kan simpelthen være den afgørende faktor for, om en kunde vælger at købe hos dig eller søger videre til en konkurrent.

Med dette i mente har vi valgt, at give din virksomheds anmeldelser en mere central plads på din profilside. Tidligere var de placeret næsten nederst på siden, men nu er din samlede bedømmelse synlig øverst. Med et enkelt klik vil besøgende blive videresendt til bedømmelsessektionen, hvor de kan læse andre kunders anmeldelser af dig og din virksomhed.

Anmeldelser på det nye Krak.dk.

Vil du vide mere om anmeldelser og hvordan man bedst arbejder med dem? Vi har sammensat en guide med alt, hvad du har brug for at vide om anmeldelser og bedømmelser.

Et mere luftigt og moderne design

En hjemmesides udseende kan være helt afgørende for, om en kunde vælger at blive på den eller ej. Vi har derfor fokuseret på, at skabe et mere moderne udseende med tydelige knapper, der giver et luftigt udseende. Siden er nu lettere at navigere på og har et blødere design med afrundede hjørner, der har et mere behageligt udseende.

En hjemmesides hastighed er alfa og omega. Faktisk har cirka 53% af de besøgende en tendens til at forlade en hjemmeside, der er mere end 3 sekunder om at indlæse. Vi har derfor gjort det nye Krak.dk både hurtigere og pænere.

Det nye Krak.dk

Vi håber, du bliver lige så glad for den nye side, som vi er.