Derfor bør du annoncere med Google Ads

Jeg er ikke den eneste, der googler, når jeg søger efter noget. Der foretages 3,5 millarder søgninger på Google hver dag. Bare det i sig selv er en væsentlig årsag til, at det er godt for virksomheder at blive vist højt i søgeresultaterne. Men der er flere grunde til, at Google Ads er så godt – og her er nogle eksempler.

Dine konkurrenter anvender Google-annoncer

Tusindvis af virksomheder bruger Google-annoncer til, at markedsføre deres produkter og tjenester. Det betyder, at selv hvis du rangerer organisk godt efter et søgeresultat, skubbes dine resultater ned på siden under dine konkurrenter, der har annoncer. Derfor giver Google Ads dig større chancer for at vises øverst.

Du bliver set på det rigtige tidspunkt

Med Google Ads kan du oprette og vise annoncer blandt din målgruppe på det rigtige tidspunkt. Dette betyder, at din virksomhed dukker op i søgeresultaterne, når dine ideelle kunder leder efter dine produkter og tjenester på Google eller Google Maps. På den måde kan du nå ud til din målgruppe, når det giver mening for dem, at komme i kontakt med dig og din virksomhed.

Driver effektiv trafik

Google Ads er en effektiv måde, at drive kvalificeret trafik eller potentielle kunder til din virksomhed, mens de søger efter dine produkter og tjenester. Med Google Ads kan du øge hjemmesidetrafik, modtage flere opkald eller øge besøget i din fysiske butik.


Vil du vide mere om Google Ads? I nedenstående webinar går vi igennem det, som du behøver, at have styr på.