, , , ,

Checkliste til 2018 – hop ind i det nye år med en forbedret digital tilstedeværelse

Godt nytår! Hop ind i det nye år med en forbedret digital tilstedeværelse. Se vores checkliste nedenfor for at sikre, at du og din virksomhed starter 2018 på den bedst mulige måde.

1. Gennemgå din social medie strategi

Vidste du, at kun halvdelen af ​​danske små og mellemstore virksomheder har en Facebook-profil? Det er bemærkelsesværdigt taget i betragtning af, at 8 ud af 10 danskere siger, at de regelmæssigt bruger de sociale medier. Gennemgå din social medie strategi i dag.

2. Professionel hjemmeside

Der er mange fordele ved en professionel hjemmeside, som fungerer uanset enhed. Selvom din virksomhed er på Facebook og andre sociale medier, ved vi i dag, at 63% af forbrugerne besøger hjemmesiden, når de skal blive fortrolige med en virksomhed*. Er din hjemmeside ikke er helt “up to date”? Her finder du forskellige eksempler på smarte hjemmesider, som fungerer uanset enhed.

3. Opdateret virksomhedsinformation

Mere end hver tredje kunde siger, at de ikke vil vælge virksomheder, der ikke har nøjagtige oplysninger online**. Der kan være forskellige telefonnumre på forskellige sider, forkerte adresser eller åbningstider, der er ikke stemmer overens. Sørg for at starte det nye år med opdateret virksomhedsinformation. Tjek dine oplysninger med NetTjek!

4. Forbedre din synlighed?

Hvor ofte ender du på side 2, når du søger på Google? Hvis du svarer “aldrig” så er du ikke helt unik. 90% af dem, der søger på Google, forbliver på den første side***. Det er her, du skal være, hvis du vil ses af potentielle kunder. Vil du forbedre din synlighed? Så tjek om du bruger de rigtige søgeord på Krak, Google og Bing. Tjek dette ud.

5. Profilside

… er du gået glip af de tricks, der får din profilside til at skille sig ud i mængden på Krak og De Gule Sider? Vi har samlet de vigtigste tips her. God læsning!

Held og lykke, og hav en god start på 2018!

* https://www.monosolutions.com/b/why-websites-still-matter
** The Why Before The Buy, YP.com
*** Using the Internet: Skill related problems in users’ online behavior