Bliv hyperlokal med Kraks seneste måde at dele på

Nu giver Krak sine brugere muligheden for at dele tips med andre krak-brugere i nærheden. Det kan være et godt tilbud, en nyåbnet restaurant eller dit lokale yndlingssted, du ønsker at dele. Med Kraks seneste opdatering kan brugerne hurtigt og nemt producere og engagere sig i relevante tips om oplevelser i deres lokalområde.

Den nye funktion i Kraks app gør det nemlig muligt at tilføje et billede og lidt tekst samt angive beliggenheden for det gode sted, og så bliver andre Krak-brugere præsenteret for tippet, når de er i nærheden og har appen åben.
Det er en nem og relevant måde at dele de gode lokale tips med andre på.

“Flere muligheder”

Kraks nye app-funktion er en del af ambitionen om at gøre Krak til den mest lokale søgetjeneste for brugerne. Funktionen findes under ‘oplevelser i nærheden’ – knappen på startsiden. ‘Oplevelser i nærheden´ er en funktion, der allerede findes i Krak-appen, og giver dig information om lokale oplevelser, der er værd at opleve ud fra den position hvor du befinder dig. Nu er den samme tjeneste altså tilgængelig, inklusiv denne nye mulighed med brugertips, der skal skabe værdi for dig som bruger.

– Med den nye funktion tilbyder vi vores brugere endnu flere muligheder for at opdage deres lokalområde på ny. Det kan være tippet om et godt tilbud fra en lokal butik eller et fantastisk udsigtspunkt, som du nu kan give videre til andre, der kan få glæde af det”, siger Kristoffer Apollo, kommunikationschef i Krak.

Krak- app’en findes både til Android og iPhone.


Så enkelt uploader du et tip:

  1. Åben Krak-app’en
  2. Klik på ‘oplevelser i nærheden’
  3. Bladre til høje ved ‘Brugertips i nærheden’
  4. Klik på ‘opret dit eget tip’
  5. Upload billede og skriv en tekst om det tip du ønsker at uploade
  6. Hvis du har lyst kan du vælge position på kortet og tidspunkt
  7. Klik på forhåndsvisning og derefter publicér
  8. Nu kan alle i nærområdet tage del i dit tip

 

krak