,

At rangere højt på Krak – så du er synlig

At rangere højt på Krak

Krak er en låst søgemaskine, sammenlignet med for eksempel Google, hvis organiske placering og relevans styres af algoritmer. På Krak er virksomheder placeret efter nøgleord og investeringer. Der er dog en betydelig lighed mellem de to søgemaskiner – jo mere du investerer på både Google og Krak, jo højere kommer du op i søgeresultaterne.

Krak er dit firma synligt gennem din profilside. Din profilside er rangeret på baggrund af din investering (læs: rankeringspoint) og udvalgte søgeord. Det vil sige: Hvis du har indsat, at du har en frisør på Vesterbro i København og købt en større pakke end dine konkurrenter, så vil du blive vist højere i resultaterne. Bemærk, at hvis dine kunder søger direkte efter dit firmanavn, så er det selvfølgelig din virksomhed, der ligger øverst i søgeresultatet. Det er dog vigtigt at huske, at 90% af vores kunder søger på branchen + sted, ikke på firmanavne.

Så hvad er rankeringspoint?

Målet med din markedsføring er, at dine nye kunder skal kunne finde din virksomhed og vælge dine tjenester/produkter frem for dine konkurrenter. Med Krak påvirkes din synlighed med det vi kalder rankeringpoint;

• En (1) investeret krone svarer til et (1) rankeringpoint.
• Hvis du har flere rankeringspoint end tilsvarende virksomheder, vil du være højere i søgeresultaterne

Dine rankeringspoint kombineres derefter med dine toprangerede søgeord. Hvis du for eksempel indtastede “frisør” som et af dine topsøgeord, så vil du selvfølgelig ikke konkurrer om synlighed med et firma der bruger topsøgeordet “VVS”. Afhængigt af de købte reklamepakker kan du også få flere topsøgeord.

Læs mere om Eniros forskellige pakker her. Ønsker du at vide mere om Kraks søgemaskine, og hvordan rankeringspoint fungerer? Lær mere med vores webinar nedenfor, længde: 19 min.