AIS + introduceres nu på Krak til søs

I løbet af sommeren lancerer vi flere spændende nyheder til vores populære app Krak til søs herunder opdatering og forbedring af appens AIS-funktion og introduktion af AIS +.

Siden Krak lancerede AIS i 2016 har dette været en af ​​de mest populære funktioner på Krak til søs. Derfor lancerer vi nu AIS +.

Med AIS + kan du dele båddata og din position med andre Krak til søs-brugere. Appen identificerer, om brugeren er til søs og kan derefter dele positionen. Når nogen ser på AIS, finder de således også andre app-brugere. Ud over dette kan brugerne søge efter deres sejlervenner og se, hvor de er. AIS + lanceres i begyndelsen af ​​sommeren.

Læs om flere nyheder under billedet …

Vi lancerede for nylig en ny og efterspurgt funktion, hvor du som bruger får mulighed for at definere og bruge din hjemhavn (se billedet nedenfor). En meget stor del af alle ture starter fra brugernes hjemhavn. Ved at tilføje support til at oprette ruter og zoome ind på din hjemhavn, bliver det meget lettere at oprette ruter og planlægge weekendture.

Vi har også valgt at udvikle auto-ruter til dette års sæson. Nu tager algoritmen højde for sikkerhedsmargener, hvilket betyder, at den præsenterede rute ikke automatisk bliver den korteste, men logikken prioriterer i stedet ruter, hvor sikkerhedsmargener er inkluderet. Komplicerede forhold undgås til fordel for en lidt længere, men mere sikker rute.

Nyheder på Krak til søs 2021:

AIS+ | Del båddata og din placering med andre Krak til søs-brugere
Hjemhavn | Definér din hjemhavn for lettere planlægning
Auto-routing | Beregn mere sikre ruter
Seværdigheder | Opret dine egne interessepunkter for at markere og finde vej tilbage til dine yndlingssteder

Her kan du læse mere om Krak til søs og downloade appen.