,

7 ud af 10 der søger –
kontakter en virksomhed

I ny undersøgelse foretaget af Krak siger 7 ud af 10 brugere, at de kontakter virksomheder, de finder, når de søger efter en ydelse eller et bestemt produkt. Halvdelen af disse brugere ved allerede, hvad de skal købe, og nu mangler de bare at finde ud af, hvilken virksomhed de skal handle hos.

Brugerne på Krak har ofte ikke fastlåst sig på en bestemt virksomhed, og 36% siger at de kontakter flere virksomheder fra deres søgeresultater. Det er derfor vigtigt at være søgbar, synlig og tilgængelig for, at det netop er din virksomhed kunderne kontakter.

Din hjemmeside er vigtig

Hjemmesiden er for mange kunder den vigtigste kilde, når de skal blive fortrolig med en virksomhed. Nogle kunder vælger helt virksomheder fra, hvis de ikke har en hjemmeside. Derfor er det vigtigt at have en velfungerende og opdateret hjemmeside. I undersøgelsen siger over 50% af brugerne, at en virksomheds hjemmeside er det næste trin i søgeprocessen, før de tager kontakt.

Da en stigende del af forbrugerne søger fra deres smartphones og tablets, er det vigtigt, at din hjemmeside er tilpasset til alle skærmstørrelser. Lad din virksomheds hjemmeside være dit online visitkort og sørg for, at din virksomhed altid gør et godt indtryk på kunderne.

Læs mere om, hvorfor det er så vigtigt, at din virksomhed har en hjemmeside.

Kilde: Undersøgelse foretaget af 2037 brugere af Krak.dk i januar 2018