, ,

5 grunde til, at din virksomhed mister kunder

Vi ved allerede, at det som virksomhed er vigtigt at være synlig online – det at være synlig med de rigtige oplysninger kan bestemme, om potentielle kunder vælger din virksomhed frem for dine konkurrenter. I dag er der dog alligevel mange, som laver fejl i det digitale landskab. Så hvad er det egentlig, som driver dine kunder væk online? Her viser vi 5 almindelige årsager.

Undersøgelsen “The Why Before The Buy” fra YP.com har fundet ud af, hvorfor kunder vælger en virksomhed online. Som vi kan se nedenfor, så topper “høje priser” og “negative anmeldelser online” på listen. Du kender sandsynligvis din virksomhed bedst og derfor kan du vælge hvordan du ville kontrollere aspekter, som prisfastsættelse og kundeservice. Men på plads 3, 4 og 5 er der en ting, som er dominerende – nemlig information eller rettere mangel på samme. Dette er noget, som du, som ejer, kan forhindre, hvis du kontrollerer din synlighed online.

Top 5 listen

1. Høje priser (62%)

2. Negative online-anmeldelser (55%)

3. Mangel på information online (37%)

4. Forkert information på hjemmesiden (37%)

5. Fejlagtigt kontaktinformation på nettet (32%)

Vi kigger lidt nærmere på punkt 3, 4 og 5.

Punkt 3: Manglen på information online

Lad os sige, at du vil finde en adresse på en butik. Du søger på Google, men det søgeresultat du får frem, viser en anden adresse end hvad virksomhedens hjemmeside gør. Du bliver lidt forvirret, hvilken adresse skal du vælge. Ting, som dette, mangel på information kan hurtigt få en kunde til, at fravælge din virksomhed og vælge en anden. I YP-undersøgelsen ansås det, at være 37% af deltagerne, som så dette, som en stor grund til, at gå videre til næste virksomhed. Derfor er det rigtig vigtigt, at holde styr på alle de forskellige sider, som indeholder information om din virksomhed, da alle siderne skal indeholde de samme oplysninger.

Punkt 4: Forkert information på hjemmesiden

Det faktum, at hjemmesiden er opdateret med de rigtige oplysninger, spiller en stor rolle. Ens hjemmeside er den platform, der betragtes som den sikreste ud fra en kundes perspektiv. Derfor er det meget vigtigt, at man kan stole på de informationer, som kan findes der for at kunne skabe tillid til ens kunder. Hvis ikke man sikrer sine oplysninger på hjemmesiden, så kan der opstå negative associationer om din virksomhed – noget som ejere sandsynligvis gerne vil undgå.

Her kan du teste NetTjek.

Kilde til studie: The Why Before The Buy 2016