,

4 tips til, hvordan du og din virksomhed bliver klar til sommeren

Uanset om du arbejder om sommeren eller er til at finde på en sandstrand i Grækenland, er det vigtigt, at dine kunder får et godt indtryk af din virksomhed året rundt. Du kan være på ferie, men din virksomhed kan stadig være synlig på nettet, hvilket betyder at din hjemmeside er åben hele døgnet uanset årstiden.

Tjek vores tjekliste nedenfor for at sikre solrige dage for dig og din virksomhed i juli og august.

1. Åbningstider

Er dine åbningstider anderledes om sommeren? Sørg for at kunder, der leder efter din virksomhed, får korrekte oplysninger om dine åbningstider. Husk derfor at opdatere dine virksomhedsoplysninger på de vigtigste hjemmesider på tværs af nettet. Eksempelvis kan vores værktøj ‘Opdateret Online’ give dig kontrol over dine oplysninger på tværs af sider som Facebook, Krak, Yelp og Google. Se, hvordan du enkelt og hurtigt kommer i gang med Opdateret Online her.

2. Kundeoplevelsen

For nogle virksomheder er sommeren den mest hektiske periode. Uanset om dine kunder er lokale eller er tyske turister, er det vigtigt at tænke på kundeoplevelsen. Halvdelen af dine potentielle kunder vil fravælge din virksomhed, hvis du ikke har gode anmeldelser på hjemmesider såsom Krak, Google og Tripadvisor. Glem derfor ikke at svare på kundehenvendelser i løbet af sommeren.

Flere positive anmeldelser fører til flere kunder og kan også påvirke din synlighed på nettet. Her skal du også overveje punkt 1, hvis din virksomhed er lukket, er det vigtigt, at dette opdateres online, ellers kan det påvirke kundeoplevelsen negativt.

3. Hjemmeside

3) Din hjemmeside kan stadig tiltrække besøgende, selvom du har hængt “Lukket” – skiltet op. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er hurtig, mobilvenlig og let at navigere – tre vigtige ingredienser til den gode kundeoplevelse. Tror du, at din hjemmeside har brug for en opdatering? Hos Eniro kan vi hjælpe dig og din virksomhed med at lave en hjemmeside, som er moderne og opdateret.

4. Din online tilstedeværelse

…og husk at nyde solen og ferien! Sommeren er kort. Jo mere du forbereder din online tilstedeværelse inden ferien, jo nemmere bliver det, når du kommer tilbage i efteråret. Opsæt autosvar på e-mailen, sluk for telefonen, læn dig tilbage og slap af!

God sommer fra Eniro – nyd den!