4 fordele ved displayannoncering

Displayannoncering er først og fremmest bannere, der på nettet viser din virksomhed og dine produkter og ydelser. Forestil dig den klassiske annonce i avisen, hvor du køber en billedannonce, der vises i en bestemt periode en eller flere forskellige aviser. Dette er præcis, hvordan display fungerer, bare digitalt. Men hvad er fordelene ved display egentlig?

Vi er nok alle enige om, at din online tilstedeværelse er ekstremt vigtig for din virksomhed. Det er her, kunder finder dig. Så du skal inspirere og gøre folk nysgerrige efter dine produkter og tjenester – og det er præcis, hvad du gør med displayannoncering. Displayannoncering påvirker dine kunder og din målgruppe til at vælge din virksomhed, når købsbehovet opstår. Med branding bidrager du til, hvad kunderne skal huske om din virksomhed – både bevidst og ubevidst. Og med kontinuerlig markedsføring sikrer du, at du altid er TOP OF MIND hos kunden – det vil sige, du bliver deres naturlige valg. Disse er tre gode grunde til at vælge displayannoncering – både online og i trykte medier fx aviser. Så hvorfor vælge digitalt fremfor print?

4 af de vigtigste fordele ved displayannoncering

 1. Stort udvalg

  Med displayannoncering får du adgang til en type markedsføring, der findes i mange forskellige former og størrelser, der kan vises på mange forskellige sider på nettet, på mobil, på desktop og på din iPad. Det åbner for muligheder for at skræddersy dine egne annoncer til dine behov.

 2. Rækkevidde

  Displayannoncering giver dig mulighed for, at nå ud til rigtig mange potentielle kunder, fx gennem Googles netværk for display får du adgang til millioner af hjemmesider direkte via din Google Ads-konto. Rækkevidde er noget displayannoncering er virkelig godt til.

 3. Segmentering

  Uanset hvilket format du vælger, er det en ting, der er meget vigtigt og det er målet for kampagnen. Med displayannoncering er det meget let, at målrette annoncer meget præcist til relevante målgrupper. Baseret på din virksomhed og dine ydelser starter vi altid med at definere dine mål og succeskriterier for din kampagne: “hvad vil du præcist opnå med din kampagne?” Displayannoncering giver dig mulighed for, at møde det rigtige publikum på det rigtige tidspunkt på de rigtige hjemmesider. Specificér alt fra alder og køn til erhverv, indkomst, bolig og interesser. I princippet findes der uendelige muligheder for at målrette annoncering, når man kombinerer rækkevidde og segmentering

 4. Mål

  Med displayannoncering er det meget let at måle og holde styr på din annoncering. I betragtning af at display er digitalt, har du hurtig og nem adgang til korrekte nøgletal, uanset om du vil måle klik, eksponeringer, konverteringer og lignende. I traditionelle medier som avisannoncer foretager du et skøn over, hvor mange mennesker der har læst avisen og håber, at læserne er set og måske fæstnet sig ved annoncen. Med displayet får du statistikkerne sort på hvidt.

Vil du vide mere om displayannoncering? Du er velkommen til at tjekke vores webinar om display og bannerannoncering nedenfor.