, , ,

3 digitale trends, du skal kende i 2019

digitale trender 2019

Digital markedsføring er i konstant forandring og udvikling. Vi kan forvente mange nyheder og forskellige ideer i 2019. Men hvad bliver virkelig de vigtigste trends inden for digital kommunikation i det kommende år?

Simon Beyer, digital marketingekspert på Berghs School of Communications i Stockholm og Ingager, mener, at vi i løbet af året vil se øget fokus på relevans, hastighed og fleksibilitet.

1. RELEVANS

Det gennemsnitlige opslag på Facebook vises i 1,7 sekunder – det er et ekstremt kort tidsrum for annoncøren, der ønsker at fange modtagerens interesse. Derfor vil personalisering få en langt større betydning i din fremtidige markedsføring. Det vil få betydning for din tilpasning af indholdet og budskabet i dine annoncer og i produktet, der bør matche kundens indivduelle behov.

Hos Eniro har vi på et tidligt tidspunkt identificeret behovet for relevante lokale oplysninger, hvilket gør det lettere for købere og sælgere at mødes. Noget der afspejles i vores slogan “Opdag nærheden, søg lokalt”.

I 2019 spiller det lokale en vigtig rolle i din digitale synlighed. Gennem personalisering og et lokalt fokus øger du din relevans og øger dermed chancerne for at du udnytter de 1,7 sekunder på bedst mulig måde.

2. HASTIGHED

Ifølge en undersøgelse, foretaget af Google, forlader 53 procent af de besøgende en hjemmeside, hvis det tager mere end 3 sekunder for hjemmesiden at loade. At have en side, der loader hurtigt, er super vigtigt. Det bliver også ekstra tydeligt, når man taler om det der kaldes “micro-moments”. Micro-moments er alle de meget korte øjeblikke, hvor forbrugeren kan møde din virksomhed online – f.eks. når man kigger på mobilen ved busstoppestedet, i elevatoren på vej op mod kontoret eller ved kassen i supermarkedet.

Hvis du lykkes med punkt 1 ovenfor, det vil sige at fange kundens interesse på 1,7 sekunder, så vil du selvfølgelig ikke have, at de bliver mødt af en langsom hjemmeside eller en fejlkode – for så forlader de siden igen.

Forbrugerne, det vil sige dine potentielle kunder, har store krav – og hvis de ikke bliver opfyldt, går de videre til dine konkurrenter.

Tjek, om du har en hurtig eller langsom hjemmeside

3. FLEKSIBILITET

Det skal være nemt at opleve din virksomhed. Det skal være nemt at købe fra din virksomhed. Det skal være nemt at få hjælp fra din virksomhed. I 2019 fjerner vi alle tærskler og gør livet lettere for vores kunder. Nu er fokus på forbrugeroplevelse og konverteringsoptimering (arbejdet med at omvandle dine besøgende til kunder).

Den svenske virksomhed Klarna blev grundlagt med det formål at gøre det lettere for folk at shoppe på nettet, noget de også udtrykker i sit slogan “Smooth Payments”. Tilsvarende er Eniros mål at være Danmarks enkleste digitale marketingpartner. I en stadig mere digital virkelighed så vi, at det ikke kun blev mere og mere komplekst at markedsføre sig selv, men også svært at få kontrol over sin virksomhed online. Vi besluttede derfor at gøre det der er vanskeligt nemt.

Danmarks enkleste digitale marketingpartner

Derfor tilbyder vi i dag en komplet løsning indenfor digital markedsføring til små og mellemstore virksomheder. Vi hjælper virksomheder med at tage kontrol over deres tilstedeværelse, tiltrække nye kunder, styrke deres ry eller at være søgbare på Google, sociale medier og andre digitale platforme.

Hvad kan du gøre for at fjerne eventuelle tærskler? Det første skridt er at begynde med din hjemmeside; identificere styrker og svagheder og definere forbedringsområder. Hvordan ser din hjemmeside ud? Hvilke sider kommer dine kunder fra? Hvordan køber man fra din hjemmeside? Er det endda muligt at gennemføre ett køb? Og er det nemt at forstå, hvad du tilbyder?

Hvis halvdelen af ​​dine kunder allerede er forsvundet fordi din hjemmeside er langsom, kan du forvente, at også andre kunder vil få et dårligt indtryk af din virksomhed, hvis hjemmesiden er rodet, ikke mobiltilpasset, eller hvis indkøbsprocessen er kompliceret. Det skal simpelthen være let at navigere og forstå din hjemmeside.

Tjek, om din hjemmeside er mobiltilpasset


Kilde:
Capturing attention in feed
Google
Berghs School of Communication