Krak Kundeservice

Distribution af telefonbøger

Eniro Danmark udgiver et trecifret antal telefonbøger under flere forskellige titler. De forskellige titler distribueres overordnet efter samme grundprincipper, som er:

  • Telefonbogen omdeles én gang årligt i dens dækningsområde.
  • Bogen omdeles til samtlige private husstande i dækningsområdet, samt til fritids- og sommerhuse i udvalgte områder.
  • Bogen omdeles til samtlige annoncører med hjemsted i dens dækningsområde samt til virksomheder inden for udvalgte faggrupper i området.

telefon-600x250-px

Dækningsområde for den enkelte bog
Hver telefonbog har sit eget dækningsområde, som afhænger af typen:

  • Mostrup Vejviser dækker kommunalt. Dækningsområdet for den enkelte Mostrup-bog følger kommunegrænsen.
  • Eniros øvrige titler, som primært udgives under navnene Den Røde Lokalbog og De Gule Sider, dækker lokale handelsområder. Du kan til enhver tid få et dækningskort for hver enkelt titel ved at kontakte Eniro.

Nej tak til reklamer

Eniro følger den brancheordning, der er lavet med Forbrugerombudsmanden, og respekterer forbrugernes ret til at fravælge at modtage reklamer og adresseløse forsendelser. Derfor omdeles Eniros telefonbøger ikke til husstande, som har meldt sig ind i Nej tak-ordningen, hvad enten det er ”Reklamer – nej tak” eller ”Reklamer og gratisaviser – nej tak”.
Eniro har valgt at respektere begge typer Nej tak for at sikre, at der er ikke nogen forbrugere, som føler sig generet ved at modtage noget, de ønsker at slippe for. Telefonbogen vil ikke have værdi for de pågældende forbrugere, og bogens annoncører får f.eks. heller ikke noget ud af at komme ud til nogen, der ikke ønsker at benytte telefonbogen.

Hvis du er tilmeldt Nej tak, men alligevel ønsker at modtage din lokale telefonbog, eftersender Eniro den gerne til dig. Kontakt i så fald Eniros kundeservice med dit ønske.
Du kan finde mere information om Nej tak-ordningen på Post Danmarks hjemmeside .

Distributører og distributionssikkerhed

Eniro samarbejder med flere forskellige partnere om distributionen af telefonbøgerne. Den primære samarbejdspartner er FK Distribution, som distribuerer ca. 80% af bøgerne. Derudover samarbejder Eniro også med bl.a. Team Spirit Management, lokale mediehuse, idræts- og spejderforeninger om distribution.

Vores målsætning er at levere en distributionssikkerhed på minimum 95% – dvs. at mindst 95% af de relevante adresser modtager telefonbogen. Dette kontrolleres via løbende stikprøvekontrol.

“En god placering giver os flere kunder​.​ Vi henvender os til alle typer kunder, så det er vigtigt at komme bredt ud – og ligge øverst i søgningerne. Det giver os nye kunder hos Krak.”

Maibrit Abildgaard Jeppesen, R3 Revision

Læs flere referencer her.

Vil du også blive fundet og valgt på Krak?