toppbild_krak_annonseffekt

SE EFFEKTEN AF DIN MARKEDSFØRING HVER DAG

Ja tak til flere kunder!

Jeg hedder

og har et firma der hedder

Kontakt mig på så jeg kan høre mere om hvordan jeg kan få flere kunder i butikken.

Du har utallige muligheder for at markedsføre din virksomhed online, men ofte er det svært at gennemskue, hvad du får for pengene. Start med Krak. Hos Krak får du svarene i din Effektrapport. Den viser, om dine markedsføringsomkostninger bliver opvejet af nye kunder og større omsætning. Du kan også se, hvad der virker, og hvordan kan du gøre din markedsføring endnu skarpere.

BESØG

Når en bruger søger efter en virksomhed eller et produkt, danner Krak et søgeresultat. Hver gang din virksomhed bliver vist her, kalder vi det et besøg. Du kan se antallet af besøg fordelt på desktop, mobil og total.

KLIK

Hver gang en bruger klikker på din information eller på et link for at kontakte dig, tæller det som et klik. Her kan du se det samlede antal klik til din virksomhed.

SØGEORD

Listen over søgeord viser alle de søgeord, potentielle kunder bruger, når de finder dig. Øverst i listen kan du se de ord, der fungerer bedst og giver flest besøg.

OPKALD

Under Opkald kan du se, hvor mange direkte telefonkontakter, du har fået gennem din annonce. Denne statistik kan du kun se, hvis du har gratis telefonmåling.

“En god placering giver os flere kunder​.​ Vi henvender os til alle typer kunder, så det er vigtigt at komme bredt ud – og ligge øverst i søgningerne. Det giver os nye kunder hos Krak.”

Maibrit Abildgaard Jeppesen, R3 Revision

Læs flere referencer her.

SÅDAN FÅR DU FLERE KUNDEKONTAKTER

BRUG EFFEKTRAPPORTEN

Hver måned får du en Effektrapport, der følger trafikken fra forskellige kanaler til netop din virksomhed. Brug den til at overveje, hvad der har virket bedst i løbet af året, og hvad vil du optimere fremover.

Følg disse enkle trin og få flere kundekontakter til din virksomhed.

  • BLIV FUNDET

    Flere søgeord og flere fremhævede søgeord gør det lettere at finde din virksomhed.

  • BLIV VALGT

    Når du ligger højt i søgeresultaterne, har du større chancer for at blive valgt. Vi hjælper dig med at få en god placering i vores søgeresultater.

  • SKIL DIG UD

    Brug logo og billeder i din annonce – så skiller den sig ud fra de øvrige.

Vil du også blive fundet og valgt på Krak?